Muurschilderingen van Rotterdam

Haal je stad in huis!

Een muurschildering van Rotterdam is een originele manier om uw woning of bedrijf een vrolijke en persoonlijke touch te geven!

In overleg ken ik uw favoriete Rotterdamse plekken en onderwerpen in de muurschildering verwerken. Rekening houdend met het interieur en de functie van de ruimte.

 

Werkwijze

  1. Eerst kom ik op locatie kennismaken en brengen we uw wensen in kaart.
  2. Mijn aantekeningen hiervan deel ik per mail, inclusief mijn eerste ideeën en schetsen. Met een bijbehorend budget- en planning voorstel (dat in overleg kan worden verfijnd).
  3. Deze feedback wordt verwerkt in een digitaal ontwerp met een passend voorstel. Hierna volgt een definitief voorstel en de eerste facturatie. Bij akkoord start ik de voorbereidingen voor de uitvoering.
  4. Tijdens de uitvoering bescherm ik de omgeving tegen mogelijke spetters en maak ik de muurschildering volgens ontwerp. Tot slot ruim ik alles weer netjes op.
  5. Na oplevering vind ik het fijn om het project samen te evalueren en volgt de 2e facturatie.

 

Prijzen

De kosten van de 1e ontwerpen voor de beeldvorming en ter ondersteuning van te maken keuzes bedragen €390,- ex btw. Bij doorgang worden ze niet in rekening gebracht.

S M
oppervlakte oppervlakte
Tot 10m2 10m2 – 20m2
gemiddelde projectduur gemiddelde projectduur
2 – 3 weken 4 – 5 weken
inclusief inclusief
Materialen Materialen
kostenindicatie kostenindicatie
€1.000 – €2.000 €2.000 – €3.000
 
Alle bedragen zijn exclusief btw.

 

“Jeffrey staat open voor de gedachten van anderen en probeert zich hierin te verplaatsen. Door deze wijze van denken wordt hij de regisseur van je gedachten, hetgeen hij vervolgens perfect op de muur kan weergeven.

Maar voordat hij zover is, doet hij uitvoerig onderzoek naar de achtergrond en feiten. Dit draagt bij aan een goede voorbereiding en een super resultaat.

Wij zijn zeer tevreden en blij met de kunstwerken die Jeffrey heeft neergezet op de muren van ons hotel!”

Monique Gullit, eigenaar & manager boetiekhotel Bed, Bites & Business in Rotterdam (Katendrecht)

“Jeffrey zijn vrolijke en fantasierijke muurtekening brengt altijd een glimlach op ons gezicht. We zijn er heel errug blij mee!”

– Davor & Anita, Fenix 1, Rotterdam-Katendrecht

Geweldige muurtekening van Jeffrey in ons huis! Helemaal samengesteld naar onze wensen. Alle persoonlijke high lights van Rotterdam erin verwerkt.. We hebben echt iets unieks in huis. Jeffrey bedankt!

– Nathalie & Erwin, Rotterdam-Het Lage Land

Contact

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden van een muurschildering van Rotterdam bespreken?