I draw Schiedam

Reserveer I draw Schiedam

Ik hoop binnenkort samen met jou te tekenen in het centrum van Schiedam!

Deze tekentours worden van april t/m september, elke zaterdag van 13:00 tot 15:30 gegeven.

Mail, bel of app me voor alle informatie.

Of maak direct een online boeking.

E-mailadres: schiedam@idraw.eu

Telefoonnummer: +31 (0) 651 882 626

Groetjes uit Schiedam, Jeffrey

 

Wat je moet weten

Het eerste wat je moet weten is: Je hebt geen tekenervaring nodig! I draw Schiedam is geschikt voor elk tekenniveau. Ik help je. Ik geef advies en laat makkelijke en wat moeilijkere opties zien.

 

Wat we gaan doen

In Schiedam lopen we ongeveer 2,5 kilometer. We passeren verschillende mooie plekjes om je eigen grote ‘Groetjes-uit-Schiedam-ansichtkaart’ te tekenen.

Ontdek de stad op een andere manier. Niet alleen rondslenteren, maar even zitten (of staan) om te tekenen wat je ziet. Een relaxte ervaring in een mooie stad.

 

Waar de ervaring plaatsvindt

We bezoeken diverse plekken in het centrum van Schiedam. Er is plek om te zitten en veel moois om te tekenen.

 

Startpunt I draw Schiedam

Leuke om met een groepje een stukje van de stad te verkennen op een bijzondere manier. Geen lange verhalen die je de volgende dag weer vergeten bent. Maar door op bepaalde plaatsen te tekenen, kijk je beter en blijft het langer in je geheugen bewaard. Jeffrey had de middag goed voorbereid en gaf goeie aanwijzingen. Het was een heel aangename ervaring. – Gerard Touw

Ik kende Schiedam al maar niet op deze manier! We hebben echt veel lol gehad met het tekenen en door de uitleg van Jeffrey konden we ook nog eens trots zijn op het resultaat. Super geregeld, leuke route en een leuke plek in het museum om de kaart af te maken. Ook als je uit Schiedam of omgeving komt een aanrader. – Miryam van Es

Ga je liever meer moderne architectuur tekenen? Ik geef ook een tekentour in Rotterdam. Deze moderne wereldstad ligt op nog geen 15 minuten afstand van Schiedam.